80 καληνύχτες μέχρι τα Χριστούγεννα!

October 6, 2017
|
art

Για εμένα τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη περίοδος  του χρόνου!Φώτα,γιορτές, στολίδια,χρώματα,κουτιά,δώρα,παιδάκια να τραγουδάνε τα κάλαντα,οι μυρωδιές από τα γλυκά που κάνει η μαμά στην κουζίνα…Όλα είναι μαγικά και όλα τόσο μα τόσο γιορτινά!!

Κάθε χρόνο εδώ και 6 χρόνια, τέτοια εποχή ξεκινάω σιγά-σιγά να κατεβάζω ιδέες,να κάνω δοκιμές και συνθέσεις να δειγματίζω και με βάση πάντα τις δικές σας επιλογές να βγάζω τα τελικά σχέδια.Γαντάκια,μπότες,χιονάνθρωποι,νιφάδες και μπισκοτένιοι!Όλα τα στολίδια μέσα στο χρωματιστό μου εργαστήριο ανακατεμένα με κορδέλες,χάντρες και γυαλιά!

Φέτος,η χρονιά μου θα είναι λίγο διαφορετική λόγω προσωπικών ανειλλημένων υποχρεώσεων οι οποίες είναι δρομολογημένες για τον Δεκέμβριο και δυστυχώς δεν θα έχω καθόλου χρόνο να βγάλω πολλά νέα σχέδια.

Οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και σκοπός μου είναι να έχω ολοκληρώσει τις τελευταίες παραδόσεις στις 30/11/2017.Τις επόμενες μέρες θα ανεβάζω αρκετά,ήδη υπάρχοντα σχέδια μαζί με κάποια νέα.Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε,παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο e-mail μου: tzocorinna@gmail.com ή στο inbox της σελίδας μου στο Facebook “Quorin”.

Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά τα χρόνια που επιλέγετε τα Quorin και σας υπόσχομαι ότι από τον Ιανουάριο θα γυρίσω ακόμα πιο δημιουργική και γεμάτη γυάλινες ιδέες!

Με πολλή αγάπη,

Quorin